Začněte svůj den správně!
Změňte svou ranní rutinu pomocí návyků zaměřených na dosažení fyzické a psychické pohody, které podpoří Vaši dlouhotrvající spokojenost.
Změňte svou ranní rutinu pomocí návyků zaměřených na dosažení fyzické a psychické pohody, které podpoří Vaši dlouhotrvající spokojenost.
Věděli jste, že Vaše snídaně může mít výživové nedostatky?
Typické snídaně často mívají tyto výživové nedostatky:(1-2)
• Minerální látky: vápník, železo, draslík, hořčík
• Vitaminy: vitamin D a kyselina listová
• Vláknina
• Fytonutrienty z ovoce a zeleniny
Vytvořte si osobní zdravou ranní rutinu
Vaše celková pohoda začíná se startem každého nového dne
Zdravá snídaně pomáhá(1-2-3) stimulovat metabolismus a doplňovat energii, podporuje paměť a kognitivní funkce a usnadňuje kontrolu hmotnosti.
Výchozí vědecké poznatky
Chcete se dozvědět více o výhodách zdravého snídání?
Skvělý den začíná se správnými živinami
Je důležité začít den s jídlem plným živin. Pokuste se do něj zařadit vysoce kvalitní bílkoviny, komplexní sacharidy a zdravé tuky(4-5).
Vylepšete si svůj ranní rituál s Nutrilite™ Morning Nutrition
Obsahuje:
• All Plant Protein: vysoce kvalitní rostlinné bílkoviny
• Fibre Powder Vlákninu v prášku: 3 druhy vlákniny podporující zdravé zažívání
• Double X: 12 vitaminů,10 minerálních látek a fytonutrienty
• Podpůrné zdroje pro tvorbu zdravých návyků
Zdravý start dne nejen se snídaní
Vynikající recepty,
díky kterým budou důležité živiny po ránu ještě chutnější.
Lekce jógy,
díky kterým zklidníte svou mysl, spojíte se se svým nitrem a začnete svůj den v klidu a svěží.
Snadné nápady na cvičení,
díky kterým dodáte svému tělu energii a ovládnete své ráno i celý zbytek dne.
Tréninky uvědomění,
díky kterým podpoříte kognitivní funkce, regulaci emocí a celkovou spokojenost.
Začněte s tvorbou svého zdravého ranního rituálu hned teď
Získejte všechny esenciální živiny a nastavte si zdravé zvyky, abyste podpořili svou celkovou pohodu.
1Cahill LE, Chiuve SE, Mekary RA, et al. Prospective study of breakfast eating and incident coronary heart disease in a cohort of male US health professionals. Circulation. 2013; 128: 337-343. [Gibney 38]
2Bi H, Gan Y, Yang C, et al Breakfast skipping and the risk of type 2 diabetes: a meta-analysis of observational studies. Publ Health Nutr. 2015; 18: 3013-3019
3de Castro JM. The time of day of food intake influences overall intake in humans. J Nutr. 2004; 134: 104-111. [Bi 22]
4O’Neil CE, Byrd-Bredbenner C, Hayes D, et al. The role of breakfast in health: definition and criteria for a quality breakfast. J Acad Nutr Diet. 2014; 114:S8-S26
5Barr SI, DiFrancesco L, Fulgoni VL, 3rd. Consumption of breakfast and the type of breakfast consumed are positively associated with nutrient intakes and adequacy of Canadian adults. J Nutr. 2013; 143: 86-92. [19]