Kde a jak se zaregistruji?

•            www.polarnakup.cz

•           klikněte na odkaz Registrace

•           Zjistěte podle PSČ, zda spadáte do současné rozvozové oblasti.

•           Zadejte své údaje včetně registračního čísla Amway a vytvořte si Váš účet.

•           Vstupte na Váš účet pomocí hesla, které Vám přijde na e-mail.

•           Změňte si heslo v nastavení:  Můj účet / nové heslo.

•           Zvolte si datum rozvozu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Důležité kontakty:

Zelená linka: 800 210 000

Email: odbyt@polar-cz.eu

Ještě něco málo o nás:

•       Firma POLAR je ryze česká společnost bez zahraničního kapitálu, působící na českém trhu od roku 1991

•       Jsme distributorem zmrazeného, chlazeného a koloniálního zboží už 25 let!

•       Spolupracujeme s několika významnými českými a zahraničními potravinářskými firmami

•       Sklady – vlastníme moderní technologie, které chrání životní prostředí

Výhody mražených potravin:

Některé Vás možná překvapí

•          Mrazení je přirozený způsob, jak prodloužit životnost pokrmů a čerstvých potravin

•          Živiny a vitamíny jsou zachovány i bez přidávání konzervantů a dalších umělých látek

•          Pokrmy jsou zamrazeny ve stavu ideální čerstvosti, tedy téměř okamžitě po sklizni, výlovu, uvaření apod., a jejich nutriční hodnoty proto zůstávají vyvážené. To prospívá nejen jejich vzhledu, ale především vašemu zdraví

•          Díky mražení si můžete užívat veškeré druhy potravin nezávisle na ročním období a navíc za velmi výhodné ceny

•          Mrazení jídla pomáhá redukovat množství odpadu a šetří tak životní prostředí

•          Zmrazením je v potravinách redukováno množství škodlivých mikrobů, které mohou způsobit třeba otravu jídlem

•          Mražené jídlo se snadno uchovává a stejně tak snadno připravuje

•          Dvě třetiny lidí vyhodí každý měsíc okolo dvaceti různých potravin. U zmraženého jídla se jedná o výrazně menší množství

•          Naším cílem je usnadnit lidem život!

Z pole přímo do mrazáku

•          Většina ovoce a zeleniny je zmrazena ihned po sběru, kdy jsou nejbohatší na zdraví prospěšné látky. A to je podstatné, protože v případě, že jsou plody skladovány při běžných teplotách, hodnoty některých vitamínů mohou klesnout až o 50% už 7 dní od sklizně.

Jak zmrazování ovlivňuje živiny v potravinách

Slýcháte, že zmrazené potraviny si nemohou uchovat stejnou úroveň živin jako ty čerstvé? Vědecké studie dokazují, že hladina vitamínu C v ovoci či zelenině uchovávaném při pokojové teplotě nebo i v chladu, je ve skutečnosti mnohem nižší, než v plodech mražených ihned po sklizni. Další studie navíc poukazují na to, že zelenina skladovaná v běžné pokojové teplotě ztrácí už po 2-3 dnech až 70% obsahu kyseliny listové

 
Ajax chyba

Problém v komunikaci se serverem. Ztratili jste připojení k síti z nějakého důvodu? Prosím, zkuste stránku načíst znovu.

 
 
cookie

Naše webové stránky používají cookies. Tím, že tyto stránky dále používáte, dáváte svůj souhlas s použitím cookies. Přečtěte si více o cookies v Politice ochrany a utajení osobních údajů.

cookie